top of page
Sök

Piia Pantsu är tillbaka 10-12.11!

Uppdaterat: 6 nov. 2023

Efter två mycket lyckade hoppkurser under hösten kommer VM-medaljören Piia tillbaka än en gång och håller banhoppningsträningar! Denna gång tar vi även in terränghinder i manegen en av dagarna (ca 60-100cm), alltså är det möjligt att välja att rida även terränghinder för Piia.Den meriterade fälttävlans- och hoppryttaren Piia är utbildad ridlärare från Ypäjä och vidareutbildade sig till yrkestränare i Sverige. Hon har även studerat idrottspsykologi vid Lunds Universitet.


Sedan 20 år tillbaka är Piia bosatt i Flyinge, Sverige. Hon har tävlingsmeriter på hög nivå i fälttävlan och banhoppning, bland annat flera placeringar i EM och VM tävlingar i fälttävlan och däribland till och med ett VM brons i Spanien 2002. I tillägg till sin karriär inom fälttävlan har Piia även tävlat svår banhoppning med stor framgång och har bland annat kvalat till EM.


Idag är Piia är beridare och hopputbildare i Flyinge. I sin tränarkarriär har Piia varit finska landslagets tränare inom både hoppning och fälttävlan för olika åldersgrupper, allt från ponnyryttare till seniorer. Landslagsuppdrag har hon haft i flera nordiska länder efter det sin tid med finska landslaget och idag tränar hon elever i alla nordiska länder.


Med sin breda bakgrund samt erfarenhet av att utbilda ryttare och hästar i olika åldrar är träningarna för alla nivåer, såväl hobbyryttare som tävlingsryttare, unghästar och äldre, mer erfarna hästar.

Upplägg

  • 60 min hoppträning i grupp / privat

  • 80 € träning i grupp / 100€ privatträning

+ ridhusavgift 17 € (du kan även använda ditt flergångskort)

  • Undervisningsspråk svenska, finska eller engelska

  • Tider: Fredag kväll, lördag heldag, söndag förmiddag/dag.

  • På fredag fokuserar vi på gymnastik, lördag teknik och söndag hel bana. Deltar du endast en dag önskar vi att du deltar fredag eller lördag i och med att söndagens banträning bygger på tidigare dagar.

Platserna är eftertraktade så vänta inte för länge, anmäl dig redan idag och säkra din plats! (Sista anmälningsdag är sön 5.11)Anmälan är stängd!

Hann du inte med? - Maila oss så försöker vi hitta en lösning, eventuelt skriver dig på reservlistan.

Fråga oss om du behöver övernattningsbox för helgen så hjälper vi dig.

Vid frågor, vänligen kontakta losvikaridhus@gmail.com. Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.


Välkommen!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page