top of page
Sök

Banhoppningskurs med Piia Pantsu 13-14.4.

Uppdaterat: 1 apr.

Härliga Piia fortsätter att komma och hålla hoppträningar för oss i Nykarleby under våren 2024!
Den meriterade fälttävlans- och hoppryttaren Piia är utbildad ridlärare från Ypäjä och vidareutbildade sig till yrkestränare i Sverige. Hon har även studerat idrottspsykologi vid Lunds Universitet.


Sedan 20 år tillbaka är Piia bosatt i Flyinge, Sverige. Hon har tävlingsmeriter på hög nivå i fälttävlan och banhoppning, bland annat flera placeringar i EM och VM tävlingar i fälttävlan och däribland till och med ett VM brons i Spanien 2002. I tillägg till sin karriär inom fälttävlan har Piia även tävlat svår banhoppning med stor framgång och har bland annat kvalat till EM.


Idag är Piia beridare och hopputbildare i Flyinge. I sin tränarkarriär har hon varit finska landslagets tränare inom både hoppning och fälttävlan för olika åldersgrupper, allt från ponnyryttare till seniorer. Hon har haft landslagsuppdrag i flera nordiska länder efter sin tid med finska landslaget och idag tränar hon elever i alla nordiska länder.


Under Sweden International Horse Show 2023 i Friends Arena blev Piia tilldelad Svenska Ridsportförbundets hedersutmärkelse Svensk Elitberidare.


Med sin breda bakgrund samt erfarenhet av att utbilda ryttare och hästar i olika åldrar passar träningarna för alla nivåer, såväl hobbyryttare som tävlingsryttare, unghästar och äldre, mer erfarna hästar.


Upplägg

  • Under helgen erbjuds grupper för Hoppning, bomträning/markarbete och nybörjarhoppning

  • 60 min träning i grupp / privat

  • 80 € träning i grupp / 100€ privatträning

+ ridhusavgift 17 € (du kan även använda ditt flergångskort) + Piias resekostnader ca 20-30€/ekipage

  • Undervisningsspråk svenska, finska eller engelska

  • Tider: lördag heldag, söndag förmiddag/dag.

  • På lördag fokuserar vi på gymnastik och teknik, på söndag på linjer och hel bana. Deltar du endast en dag önskar vi att du deltar lördag i och med att söndagens träning bygger på lördagen.


Anmälan är nu stängd, hann du inte anmäla dig men vill delta? Hör av dig till oss på losvikaridhus@gmail.com så gör vi vårt bästa för att ordna en plats till dig om möjligt.

Vid avbokning efter 31.3 ansvarar ryttaren själv för att fylla sin plats med en ersättare eller alternativt betala träningsavgift + resekostnad.Fråga oss om du behöver övernattningsbox för helgen så hjälper vi dig.


Vid frågor, vänligen kontakta losvikaridhus@gmail.com.

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.


Välkommen med på roliga och inspirerande träningar!0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page